fysioterapeut aalborg 

Mangler du en fysioterapeut i Aalborg? Så er du landet det rette sted. Hos FysioEnergy i Aalborg har vi et godt
fællesskab af fire tilknyttede fysioterapeuter med hver vores interesseområder. Du finder os i klinikken på Gasværksvej 18, 9000 Aalborg, hvor vi tilbyder gennemgående fysiurgiske undersøgelser samt behandlinger.

Book din tid her! 

Mangler du hjælp til en skade eller smerter? Så book din første konsultation i dag.

hvad er fysioterapi?

Fysioterapi har til formål at forebygge / behandle skader og lidelser, der påvirker bevægeapparatet.

Vores vigtigste opgave som fysioterapeut er at sikre, at din krop herunder led, muskler, sener og bevægelighed fungerer optimalt.

den fysiurgiske undersøgelse 

Den fysiurgisk undersøgelse er vigtig for at kunne afdække, hvilke faktorer, der har indflydelse på dine smerter.

F.eks. dårlig arbejdsstilling eller uhensigtsmæssig løbestil.

RTS-KLINIK i aalborg 

Vi betegner os selv som en RTS-klinik. RTS står for ’return to sport’, og betyder, at vi hos FysioEnergy har et særligt fokus på, at du ikke blot skal kunne vende normalt tilbage til hverdagen, men at du ydermere kan vende tilbage til sporten - dine interesser og fritidsaktiviteter.

Hvor kommunale forløb typisk fokuserer på genoptræning, der gør det muligt for patienten at vende tilbage til dennes aktiviteter i mindre grad, så har vi hos FysioEnergy fuldt fokus på, at vores patienter vender fuldt tilbage til sporten. Dette er enten på lige fod eller på højere niveau, end fra før de blev syge eller skadet.  

Vi fokuserer på, at din krop har et sundt og stærkt udgangspunkt, og at din krop virker, som den skal. Således er du sikret en optimal hverdag, hvor du kan dyrke alle dine interesser aktivt.

vores klienter 

Hos FysioEnergy har vi plads til alle personligheder og folk på alle niveauer - om det er på breddesportsniveau eller på elite niveau.

Vi behandler dagligt sportsskader, arbejdsskader og overbelastninger. Fælles for alle vores behandlinger er vores særlige fokus på genoptræning. Vi er passionerede omkring ALLE vores klienter og vi er med dig gennem hele dit behandlingsforløb!

Er du træt af en hverdag med smerter? Forhindrer skader og smerter dig i, at have en aktiv hverdag? Så book din første konsultation hos FysioEnergy i dag.

Kontakt os 

Har du brug for at komme i kontakt med en af vores fysioterapeuter?

Behandlingsformer 

Hos FysioEnergy benytter vi os af flere behandlingsformer. Ens for alle behandlingsformer er, at vi arbejder med udgangspunkt i en grundig fysiurgisk undersøgelse, hvor vi klarlægger dit problem samt årsagen hertil.

  • Massage – herunder sports- og fysiurgiskmassage
  • Genoptræning og rehabilitering
  • Akupunktur
  • Manuel terapi
  • Mulligan teknikker

Alle vores behandlinger bliver skræddersyet til dine individuelle behov. Vi imødekommer dine ønsker og ressourcer, således vi kan optimere DIN livskvalitet.