Genoptræning aalborg

Hos FysioEnergy tilbyder vi dig en skræddersyet genoptræning sammensat af dygtige og passionerede fysioterapeuter i Aalborg - med udgangspunkt i dig og dine problematikker og ressourcer.

KONTAKT OS 

Har du problemer med en skade? Lad os hjælpe dig med en genoptræningsplan. 

hvad er genoptræning?

Formålet med genoptræning er, at du kan vende aktivt tilbage til hverdagen og din sport efter et skade- eller sygdomsforløb.  

Genoptræning hos FysioEnergy er tilpasset dig og dine problematikker. Vores genoptræning tager udgangspunkt i en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og løbende opfølgninger – og adskiller sig derfor fra almindelig træning.  

Fælles for os alle i FysioEnergy Aalborg er, at vores tilgang til genoptræning er aktiv og personlig. Vi rummer alle personligheder og dygtiggør os løbende.

vores genoptræningsmuligheder

Hos FysioEnergy tilbyder vi forskellige træningsforløb, som har henblik på enten rehabilitering, genoptræning eller præsentationsfremme.  
Sammen finder vi den perfekte løsning til dig ud fra dine problematikker, ressourcer og ønsker. Og sammen sikrer vi os, at du når dine mål.

Vi tilbyder både personlig genoptræning og træning på hold – alt efter, hvad du har brug for og lyst til.


Læs mere om vores forskellige hold her.  


RTS-KLinik i aalborg 

Hos FysioEnergy har vi et stort fokus på sport. Vi betegner os selv som en RTS-klinik ’return to sport’, da vi især har stort fokus på blandt andet sportsskader

Vores fokus er derfor på, at du ikke blot skal kunne vende tilbage til hverdagen, men at du ydermere kan vende tilbage til sporten - dine interesser og fritidsaktiviteter.  

Mange af vores klienter kommer til os efter at have afsluttet et kommunalt genoptræningsforløb. De har ønsker om yderligere genoptræning – hvor der fokuseres på, hvordan vi får dem stærkt tilbage på fodboldbanen, golfbanen, crossfit mm. 

For os det er vigtigt, at du ikke blot er smertefri, men at du er klar til aktivt at vende tilbage til den hverdag OG de fritidsinteresser, du havde før din skade.  

Vi er opmærksomme på at en øget livskvalitet er afhængende af, at man er i stand til at dyrke sine interesser og ikke blot til at foretage hverdagens gøremål. Derfor spiller genoptræning en stor rolle i vores behandling.

KONTAKT OS 

Bliv skadesfri! Kontakt en af vores fysioterapeuter i dag.