Efterfødselshold

- Bliv klar til at komme tilbage til din sport - få styr på din core samt bækkenbund igen!

 

Den gravide krop er fantastisk – den forandrer sig dag for dag, også efter fødslen. Graviditeten og fødslen er hård ved kroppen og derfor skal din krop til at finde sig selv igen. Fordi vi er så forskellige, er det også forskelligt hvordan kroppen har reageret på graviditeten. Nogle oplever

 

·         Delte mavemuskler

·         Lænd- og bækkensmerter

·         Løs bækkenbund (kan have svært ved at holde på vandet)

·         Øm og træt ryg og skuldre

·         Ballegener og/eller ’hængerøv’

·         Ændret belastningsmønstre

 

Dette er det ideelle forløb for dig som gerne vil stærkt tilbage til aktivitet efter din fødsel.

Det bliver et progredierende forløb, hvor vi starter i de helt små og bevæger os op i sværhedsgrad samt belastning. Der vil være fokus på styrke samt stabilitet som starter i de små og derfra bevæger sig op ad. Vi gør vores bedste for at din krop bliver klar til at skulle til Crossfit, håndbold, fodbold, badminton ect. Igen!

 

Du kan starte på forløbet når du har fået grønt lys fra lægen, til 8 ugers tjek. På dette tidspunkt har du også fået gode rutiner og du kender dine grænser ift smerter, og er klar til at starte stille op.

 

Forløbet vil indeholde 16 træninger, 2 gange om ugen i 8 uger.

Prisen for hele forløbet er 2999,- pr. Pers.

·         Mandag kl. 9.30 - 10.30

·         Onsdag kl. 9.30 - 10.30

 

OBS:

Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde hvornår man kan starte. De fysiologiske forandringer kan varer op til 4-6 uger efter fødslen. Dermed ikke sagt at ens fysiske formåen vil være som den var inden man blev gravid! Dette kan tage flere måneder.

 

VI HJÆLPER DIG PÅ VEJ!

 

Til dig der er blevet klippet eller har fået kejsersnit, er det vigtigt at du lytter til dig selv og træner inden for smertegrænsen. 

 

Selvom dit barn er dit vigtigste og største fokus, er det vigtigt at huske sig selv og have lidt tid væk fra din baby. Vores skønne receptionist Louise, der også er uddannet pædagog, vil være på arbejde i tidsrummet og derfor se efter jeres dejlige børn mens der trænes!

 

FYSISK AKTIVITET ØGER DIN FYSISKE OG PSYKISKE SUNDHED

- og mindsker risikoen for angst og depression. 

Kontakt os for tilmelding.