knæ hoLDET

SÅ ER DET NU - vi skal få styr på dit/dine knæ!

Har du døjet med knæsmerter over en længere periode, som de små øvelser ikke kunne hjælpe med? Har din genoptræning været god, men ikke hjulpet dig tilbage til den sport du virkelig gerne ville dyrke? Er du bange for at dyrke sport, fordi du er bange for at det skal gøre ondt i dine knæ? Kunne du tænke dig at slippe for disse smerter samt usikkerheder?

SÅ ER DET NU DET SKAL LAVES OM!

Hos FysioEnergy starter vores helt nye knæhold, som har til formål at give dig gode, stærke og sunde knæ, som kan klare lige den udfordring du sætter dig for!

Vi har stor erfaring med knæ samt sportsudøvere og derfor vil vi gerne give den viden videre til DIG!

På knæholdet vil der være fokus på træning af musklerne samt stabiliteten omkring dit knæ. Vi vil teste det i forskellige positioner der henvender sig til dine videre mål og ønsker både før, under og efter knæ-forløbet.

Derudover vil du uddanne dig i DIT knæ, så DU forstår, hvorfor dit knæ opfører sig som det gør.

Knæholdet kan have MAX 5 personer og det varetages af vores fysioterapeut Michelle, som selv har døjet med diverse knæskavanker og har været i utallige genoptræninger, før hun selv besluttede sig for at gøre noget ved problemet. Forløbet starter 7. september, varer 8 uger, med 16 træninger - 2 om ugen. Holdet ligger:

- Tirsdag 8.00 - 9.00
- Fredag 8.00 - 9.00

Hele forløbet koster 2999,-

"Vi drømmer, og det bliver vi ved med - 
for jo mere vi kæmper for vores drømme, jo større er sandsynligheden for at vi kommer i mål!"