Om os

Michelle

Mit navn er Michelle Joy Johnsen og jeg er indehaver af FysioEnergy. Trods min relativt unge alder, har jeg en masse livs- og erhvervserfaring at bringe ind i mit virke (som Fysioterpeut/Sportsmassør). Igennem hele mit liv har sport været omdrejningspunktet og min store passion. Håndbold har altid været den primære sport, og har været det ind til for ganske nyligt.

Desværre har skader været en stor del af sporten. Allerede tilbage i skoletiden med to ødelagte knæ i perioden på sportsefterskole. Heldigvis er intet så skidt at det ikke et godt for noget andet – for skaderne skabte en helt naturlig interesse for faget med afsæt i oplevelserne fra sidelinjen.

Derfor har jeg sidenhen dygtiggjort mig i størst mulig udstrækning via bl.a. diverse uddannelser og kurser, der alt sammen er indenfor det fysioterapeutiske aspekt. 

Derudover er jeg ved at tage tegnsprogskurser og har allerede arbejdet med døve indenfor det manuelle samt træning.

Cecilie

Mit navn er Cecilie og jeg blev færdig uddannet som fysioterapeut juli 2019. I løbet af studietiden havde jeg mange deltidsjob, med særlig fokus på sportsskader, både indenfor fodboldklubber og basketballklubber. Det er også her en stor del af mit interesseområde indenfor fysioterapien ligger. Jeg har selv spillet basket i 12 år, og har egne erfaringer med diverse knæskader og kender til den frustration der kommer, når en skade sætter en stopper for det man gerne vil!

I august 2019 startet jeg på en kandidat i muskuloskeletal fysioterapi, hvilket betyder at jeg fordyber mig i behandlingen til muskel- og skeletskader. Her har jeg fordybet mig indenfor ryg og nakke, som også er et område jeg brænder for! Yderligere har jeg også stiftet god erfaring med sportsperformance og hvordan man får atleter til at yde optimalt i sin sport, det kan være efter en skade eller for at booste karrieren! Jeg er også fysioterapeut for kvinde afdelingen i Aalborg Freja, hvor jeg hjælper dem med diverse skader der opstår i løbet af sæsonen.

Jeg ligger meget vægt i at den første behandling handler om at lytte til dig og din problematik. Hvad er dine mål og hvad er dine udfordringer? Dette er for at vi sammen kan opbygge det mest optimale genoptræningsprogram til dig! Behandlingen kan bestå af træning eller manuelbehandling, og oftest bliver det en kombination. Det vigtigste er at du føler dig tryg og at behandlingen giver mening for dig og de mål du ønsker at opnå!

Mads

Mit navn er Mads Winther (i daglig tale bare Biws!), og jeg er ny fysioterapeut hos FysioEnergy i Aalborg. Jeg er 23 år gammel og lige pt. bosiddende i Mariager. Igennem hele mit liv har sport altid været en central del af min hverdag, da jeg spillede håndbold på højeste plan i mine ungdomsår. Det er igennem min sport, at interessen og nysgerrigheden overfor fysioterapien blev skabt.

Sideløbende med mit studie (færdiggjort sommeren 2020) har jeg arbejdet som fysisk træner for kredstræning i DHF-regi og som fysioterapeut for AaB fodbold ungdomsligaen - hvor jeg stadig er at finde!

Som fysioterapeut er jeg meget seriøs og vil altid prøve at finde den bedst mulige behandling og løsning i samarbejde med mine patienter.
Jeg er en person med benene plantet solidt i den nordjyske muld (ærlighed og et præg af far-humor), som med et roligt væsen altid har kunne snakke med alle typer mennesker. Så jeg er 100% klar til at løse dine udfordringer sammen med dig!

Hos FysioEnergy kan jeg bidrage med høj faglighed kombineret med trygge rammer, hvor der er plads til alle snakke - store som små, seriøse som useriøse! Med viden om, at alle mennesker er forskellige, så tror jeg på, at tillid, tryghed og høj faglighed er nøglen til succes i mit behandlerlokale!

Sidst, men ikke mindst, er jeg nok den med den dybeste stemme hos FysioEnergy.

Maria

Mit navn er Maria Hviid Mortensen og jeg er fysioterapeut hos det nye FysioEnergy! Min interesse for fysioterapi startede allerede i en tidlig alder, da jeg har dyrket sport siden jeg var helt lille. Først svømning i mange år hvorefter jeg faldt for håndbold, som jeg stadig spiller i dag.
Jeg er meget socialt anlagt og elsker at have den menneskekontakt som er en stor del af jobbet.

Ved siden af mit arbejde hos FysioEnergy er jeg massør for Aalborg EH. Derudover er jeg livredder i Gigantium, hvor jeg har et ryghold. 
Jeg er ambassadør for CFAS (center for aktiv sundhed) som forsker i træning som medicin!

Hos FysioEnergy kommer jeg til at bidrage med positiv energi og højt humør! Jeg ‘stiler’ efter at yde høj kvalitet i mine behandlinger så du får noget med hver gang du træder ind og ud af min dør!

Louise

Mit navn er Louise, og det er mig der tager imod jer, når I kommer ind til FysioEnergy. Jeg sidder i receptionen og ordner det administrative, så de andre kan bruge tiden på det de er bedst til.

Jeg har altid selv interesseret mig for træning. Det har både været almindelig styrketræning, spinning, step, og ridning i mange år.
Efter et trafikuheld i 2008, har jeg ikke rigtig kunne vedligeholde træningen pga. smerter. Jeg har indenfor de sidste år stille og roligt bygget det op igen, og kan nu træne stort set uden smerter. Så jeg er et rigtig godt eksempel på hvor meget den RIGTIGE træning, og kyndig vejledning, kan gøre for at nedsætte kroniske smerter. Jeg er en omvandrende reklame for hvad FysioEnergy kan gøre for en. 

Min fornemmeste opgave er at sørge for at du føler dig velkommen hos os, og underbygger den gode stemning der er hos os, hvor der er plads til alle.

P.S jeg laver GO’ kaffe!