Problemer med hoften?

Behandling af hofteproblematikker aalborg

Bok tid ved en af vores dygtige fysioterapeuter. 

Behandling af hoftesmerter 

Hoften er overgangen fra krop til ben. Den består af et ledhoved i toppen af lårbensknoglen, og en ledskål der er en del af bækkenet. Dette led gør at du kan strække og bøje benet, og rotere benet.  

Har du smerter i hoften kan det stamme fra overbelastning af leddet, musklerne eller senerne i hoften. Smerterne kan være forbigående, eller komme i en bestemt situation. Vigtigst af alt er at hvis du bliver ved med at have ondt, så få det undersøgt af en professionel. 

Hos FysioEnergy tilbyder vi manuel behandling i form af massage og individualiserede genoptræningsforløb.

Vil du i gang med træning, for at styrke din krop og forebygge smerter i fremtiden, så tilbyder vi hos FysioEnergy forskellige hold med træning.


1 ud af 4 vil på et tidspunkt i livet opleve smerter i hoften. Det kan enten være  at du er kommet galt afsted til sport, eller er faldet. Smerterne kan komme ved gang, løb, gang på trapper og anden bevægelse. Men det kan også være fordi du hænger på din ene hofte når du står, eller krydser benene når du sidder ned. 

Det kan kræve en vaneændring og god genoptræning at blive smerterne kvit, men det kan sagtens lade sig gøre og vende tilbage til aktiviteter uden smerter. 

hofteproblematikker

I klinikken møder vi ofte folk med ondt i hoften, vi har derfor stor erfaring med at behandle disse former for smerter.  Nogle af dem vi ofte møder er:
  • Impingement
  • Bursit

Lad os hjælpe dig

Book en tid hos en af vores fysioterapeuter.