Lumbale Smerter - smerter i lænden?

Behandling af lændeproblematikker i aalborg

 Lad vores fysioterapeuter hjælpe dig med dine smerter!

ondt i lænden og lændeskader

Døjer du med lænden? Lændesmerter kan komme snigende over tid, eller de kan komme ved en skade/traume. Har du prøvet og have ondt i lænden, så ved du hvor smertefuldt og invaliderende det kan være. Det kan være at du ikke kan træne som du plejer? At du får ondt når du løfter dine børn? Eller bare når du bevæger dig i hverdagen?


Lændeproblematikker kan stamme fra slid over en periode, pludselig vrid, tunge løft, eller man kan være arveligt disponeret for det. 


Lumbalesmerter kræver kræver korrekt behandling samt genoptræning, og kyndig vejledning. Hos FysioEnergy står vi klar til at hjælpe dig, og vi har hjulpet andre med gode resultater. Vi har en HANDS-ON tilgang til behandlingen! Vi tænker udenfor boksen, og tilrettelægger behandling og træning præcis til dig og din problematik. 

Lændeskader

Nogle af de lændeproblematikker vi ofte ser i klinikken er:

Sørg for at bevæge dig - også selvom du er på arbejde

VARIER DINE ARBEJDSSTILLINGER

Måske har du hørt det før, måske ikke – men vi bruger ofte sætningen ”den bedste stilling er den næste stilling”. Sørg for at bevæge dig løbende i løbet af din arbejdsdag blandt andet ved at skifte mellem forskellige arbejdsstillinger. Et hæve-sænkebord kan hjælpe dig til netop dette.

HOLD SMÅ PAUSER OG AFBRÆK

Sørg for at holde en lille pause, eller tag et lille afbræk mindst én gang i timen. Rejs dig for at hente en kop kaffe eller for at fylde vandflasken, gå på toilettet eller for rejs dig for at strække kroppen. Ryk lidt om på kontoret, så kaffemaskinen, printeren eller papirkurven kommer længere væk fra dig, så du skal rejse dig for at nå dem.

LAV ØVELSER

Gør det til en del af din rutine at du bruger 5 minutter hverdag på at lave øvelser. Det kan være før du går til pause, eller de sidste 5 minutter af pausen. Brug de 5 minutter på at strække dig - både op i luften, ned mod fødderne, og og til hver side, så du får lidt gang i ryggen. 

Bliv smertefri!

Lad os hjælpe dig med dine smerter. Book en tid hos en af vores fysioterapeuter.