Smerter i skulderen?

Behandling af skuldersmerter i aalborg

Smerter i skulder? Lad vores fysioterapeuter hjælpe dig. 

Behandling af problematikker i skulderen

Skulderen er opbygget af 3 knogler (ledhovedet i toppen af overarmsknoglen, kravebenet og ledskålen i toppen på skulderbladet), muskler, sener og ledbånd. Disse samarbejder om at vi kan løfte armen i forskellige stillinger. 

Ledhovedet er 4 gange større end ledskålen hvilket gør at der er stor bevægelsesfrihed i skulderen. Men det betyder også at det er musklerne der skal holde den på plads, og undgå ustabilitet. Udenpå skulderledet ligger der to store muskler, og under den de 4 Rotatorcuff muskler, TISS musklerne (Teres minor, Infraspinatus, Supraspinatus, Subscapularis) 

Smerter i skulderen kan vise sig som problemer med at løfte armen, dreje armen og bare generelt smerter uden at der er noget bestemt der udløser det. 

Skuldersmerter

Skuldersmerter er noget mange døjer med. De kan komme af overbelastning,  eller mere akutte skader ved eksempelvis sport eller træning.

Oplever man smerter, som er uforklarlige eller er grundet ulykker, som varer ved i flere dage, bør man kontakte læge eller anden professionel – for at finde årsagen til smerterne.  
Skulderlidelser

Nogle af de lidelser/problematikker vi ofte møder i klinikken:

  • Rotatorcuff syndrom
  • Impingement
  • Ligament skader

Book en tid allerede i dag!

Der er ingen grund til at gå og have ondt hvis vi kan hjælpe dig.